Ιατρικό Οξυγόνο

HaMed-Oxygen-Therapy

Η HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης συσκευής  οξυγόνου για αυτόνομη χρήση στο σπίτι, η οποία  καλύπτεται 100% από τον ΕΟΠΥΥ.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος πάροχος αναπνευστικών συσκευών & συσκευών ιατρικού οξυγόνου από τον ΕΟΠΥΥ και αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που απαιτει το ασφαλιστικό ταμείο. Ο συμπυκνωτής ιατρικού οξυγόνου φιλτράρει τον ατμοσφαιρικό αέρα & τον σε ιατρικό οξυγόνο με περιεκτικότητα 92-98%.
Σε περίπτωση ανάγκης παρέχονται φορητές φιάλες ιατρικού οξυγόνου 3, 5, 10 & 20 λίτρων για παροχή ιατρικού οξυγόνου στον ασθενή χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος.

Οι συσκευές ιατρικού οξυγόνου που παρέχει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένες για την υποστήριξη ασθενών στο σπίτι, είναι έτοιμες προς χρήση και κατά την παράδοση συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα και ιατρικά αναλώσιμα.

Όλοι οι συμπηκνωτές ιατρικού οξυγόνου υποστηρίζονται 24/7 σε όλη την περιοχή της Κρήτης από το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας και σε περίπτωση βλάβης παρέχεται άμεση αντικατάσταση του συμπηκνωτή ιατρικού οξυγόνου.

Σε περιπτώσεις ασθενών που απαιτούν χορήγηση ιατρικού οξυγόνου και επιθυμούν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, πλοίο ή αυτοκίνητο και δεν υπάρχει δυνατότητα συνεχής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένα φορητά συστήματα παροχής ιατρικού οξυγόνου των οίκων Innogen, AirSep & Respironics με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και πιστοποίηση για χρήση σε αεροπλάνο & καράβι.

Απο το 1990 η HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ έχει αναπτύξει ένα πρωτοπόρο δίκτυο κατ’ οίκον νοσηλείας (Homecare) με 24ωρή τεχνική υποστήριξη 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πως να σας εξυπηρετήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.