Ιστορική Αναδρομή HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ

Η HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕ ιδρύθηκε το 1980 από τον Χάρη Χαλαμπαλάκη στην οδό Βιάννου 3, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζουν τα βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.medi-shop.gr

Από το 2001, λειτουργεί εξειδικευμένο κατάστημα ανατομικών υποδημάτων και προϊόντων υγείας στην οδό Μαυρολένης 4, Πλ. Κορνάρου, το οποίο είναι το 1ο κατάστημα λιανικής του κλάδου που πιστοποιείται σύμφωνα με το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ Προσβάσιμη Επιλογή», ενώ το 2008 δημιουργείται νέος εκθεσιακός χώρος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην οδό Βιάννου 13, συνολικού εμβαδού 220 m2.

Το 2018, με σκοπό την ακόμα αμεσότερη & ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, εγκαινιάζεται νέο κατάστημα λιανικής 180 m2 στη Λεωφ. Κνωσσού 324, με εξειδίκευση στα προϊόντα ασθενών κατ’ οίκον, συσκευές ιατρικού οξυγόνου και ορθοπεδικά είδη

Με εξειδικευμένα τμήματα πωλήσεων ιατρικού εξοπλισμού, τμήματος οξυγονοθεραπείας, τμήματος ορθοπεδικών ειδών και τεχνικής υποστήριξης, η HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕ προσφέρει εδώ και 4 σχεδόν δεκαετίες πιστοποιημένες υπηρεσίες & ποιοτικά προϊόντα, με προτεραιότητα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ήδη από το 1998, H HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕ βρίσκεται μέσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν πιστοποίηση κατά ΕΝ ISO 9002:2004 για την εισαγωγή, εμπορία, διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και μηχανημάτων, σύμφωνα με ΔΥ8δ/1348 & EN ISO 9001:2004 από τους Lloyd’s, ενώ πλέον όλες οι διαδικασίες μας συμμορφώνονται με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ποιότητας, (ISO 9001:2008) & αναβαθμίζονται συνεχώς σύμφωνα με τις εξελίξεις.

Από το 2009, η εταιρεία στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, λαμβάνοντας ενεργά μέρος με το πρόγραμμα ανακύκλωσης ιατρικών ηλεκτρονικών συσκευών που προσφέρει η συνεργασία με την εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΏΝ ΑΕ., προσφέροντας τη δυνατότητα σε ανακύκλωσης των παλιών ιατρικών συσκευών & μπαταριών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά  ή  με email.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email