Ιατρικά προϊόντα απολύμανσης & αντισηψίας schülke & mayr

Η Schülke & Mayr είναι ένας από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα υγιεινής προστασίας, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες σε έναν νοσοκομειακό χώρο. Απολυμαντικά χεριών, απολυμαντικά επιφανειών και απολυμαντικά ιατρικών εργαλείων με άδεια από τον Ε.Ο.Φ και με τα κατάλληλα συστατικά για άμεση απολύμανση και καθαρισμό.

Οι σειρές αντισηπτικών και καθαριστικών για τα χέρια και το σώμα από την Schülke & Mayr:
Schülke & Mayr Desmanol pure: Αντισηπτικό χεριών με αλκοολούχο διάλυμα με δεξπανθενόλη, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Πληροί τις προδιαγραφές FDA και είναι ελεγμένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN1500 και ΕΝ12791. Προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από ιούς, μύκητες και βακτηρίδια.
Schülke & Mayr Desderman pure: Αντισηπτικό χεριών με αλκοολούχο διάλυμα που διαθέτει άδεια βιοκτόνου, πληροί τις προδιαγραφές FDA και είναι ελεγμένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN1500 και ΕΝ12791. Χωρίς άρωμα και χρωστικές, προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα με υψηλή μικροβιολογική αποτελεσματικότητα έναντι ιών, μυκήτων και βακτηριδίων, προσφέροντας φροντίδα, υγεία και αποτελεσματικότητα.
Schülke & Mayr Octenisan wash lotion: Υγρό καθαρισμού σώματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα, για προεγχειρητική προετοιμασία του ασθενή, έπειτα από χειρουργική επέμβαση ή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ανάγκη από δερματική φροντίδα. Προστατεύει από σταφυλόκοκο, είναι φιλικό προς το δέρμα με ουδέτερο pH.


Μια ακόμη βασική προσθήκη για την σωστή απολύμανση των ιατρείων και νοσοκομείων είναι και ο βαθύς καθαρισμός των ιατρικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται. Η Schülke & Mayr προσφέρει μεγάλη ποικιλία απολυμαντικών ιατρικών οργάνων για κάθε χρήση:

Schülke & Mayr Gigazyme: Απολυμαντικό κατάλληλο για χειρουργικά εργαλεία, ενδοσκόπια και λουτρά υπερήχων
Schülke & Mayr Gigasept PAA: Απολυμαντικό κατάλληλο για εύκαμπτα ενδοσκόπια και οφθαλμολογικό εξοπλισμό
Schülke & Mayr Gigasept instru AF: Απολυμαντικό κατάλληλο για θερμοστατικά και θερμοσταθερά εργαλεία
Schülke & Mayr Gigasept FF: Απολυμαντικό κατάλληλο για εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, υδατοστεγείς μορφοτροπείς υπερήχων, εξοπλισμό αναισθησίας, μάσκες
Schülke & Mayr Gigasept AF forte: Απολυμαντικό κατάλληλο για εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, χειρουργικά εργαλεία, εξοπλισμό αναισθησίας & μάσκες
Schülke & Mayr Apirmatic και Schülke & Mayr Rotasept: Απολυμαντικό κατάλληλο για απολύμανση οδοντιατρικών εργαλείων και οδοντιατρικού εξοπλισμού με αντισκωριακούς παράγοντες που προστατεύουν σωλήνες, επιφάνειες, λεπτά σημεία εργαλείων κλπ.

Τα απολυμαντικά επιφανειών της Schülke & Mayr είναι αποτελεσματικά απέναντι σε ιούς (HBV, HCV, HIV), βακτήρια και μύκητες, δρουν σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν αφήνουν υπολείμματα προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή. Για πατώματα, επιφάνειες χειρουργικών εργαλείων ή επιφάνειες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου, μονάδες θεραπείας ασθενών, έπιπλα εξέτασης, επιφάνειες που απαιτούν μικρούς χρόνους επαφής κ.α. Τεχνοτροπία συμβατή με τις οδηγίες της Ε.Ε. και άδεια βιοκτόνου:

Schülke & Mayr Terralin Protect: Συμπυκνωμένο καθαριστικό διάλυμα που καθαρίζει και απολυμαίνει ταυτόχρονα, με ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους κρίσιμης ιατρικής (ΜΕΘ, Χειρουργεία, κ.α.)
Schülke & Mayr Mikrozid Universal: Ταχείας δράσης απολυμαντικό διάλυμα, με μικρό ποσοστό αλκοολών με πολύ μεγάλη συμβατότητα υλικών. Αποτελεσματικότητα που πληροί το πρότυπο ΕΝ 16615.
Schülke & Mayr Mikrozid Sensitive: Απολυμαντικό ταχείας δράσης, χωρίς αλκοόλ για επιφάνειες ευαίσθητες στο αλκοόλ, κατάλληλο για απολύμανση τονομέτρων και στηθοσκοπίων
Schülke & Mayr Mikrozid AF Liquid: Ταχείας δράσης απολυμαντικό με αλκοόλες, κατάλληλο για μονάδες θεραπείας ασθενών, έπιπλα εξέτασης και επιφάνειες που απαιτούν μικρούς χρόνους επαφής. Διαθέσιμο σε διαφορετικά μεγέθη συσκευασίας ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Τα απολυμαντικά Schülke & Mayr μπορούν να καλύψουν την ανάγκη για απολύμανση και καθαρισμό νοσοκομειακών χώρων, αφού έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών αλλά και συμβατότητας με υλικά. Χρησιμοποιούνται εύκολα αφού τα περισσότερα δεν χρειάζονται διάλυση. Τα συμπυκνωμένα απολυμαντικά διαλύονται με νερό βρύσης και απολυμαίνουν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

Τα απολυμαντικά Schülke & Mayr αποτελούν την ιδανική λύση για απολύμανση και καθαρισμό νοσοκομειακών, ιατρικών, φαρμακευτικών και άλλων χώρων, με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Πηγές: Schülke & MayrΑφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.