Στηθόθεσμοι, μαγιό & προθέσεις μετά την μαστεκτομή

Προτεραιότητα η προσαρμογή στην αλλαγή.

Απελευθερώστε τα συναισθήματά σας. Η διάγνωση της ασθένειας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα αντιμετωπίζετε τη ζωή. Πολλές φορές επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον ρόλο μας στους δικούς μας ανθρώπους. Έχουμε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας, να επανεξετάσουμε την θηλυκότητά μας, τα διάφορα συναισθήματα φόβου για την έκβαση της νόσου, τον θυμό και τις ενοχικές σκέψεις. Ας αφήσουμε τα συναισθήματά μας ελεύθερα. Τα προϊόντα μαστεκτομής της Amoena, είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να προσφέρουν αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Προθέσεις μαστού

Τα επιθέματα στήθους μετά από μαστεκτομή γνωστά και ως προθέσεις μαστού είναι απαραίτητα μετά από μια επέμβαση, αφού ο ρόλος τους δεν είναι μόνο αισθητικός αλλά και ιατρικός. Μια πρόθεση μαστού πρέπει να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τον υπάρχοντα μαστό σε μέγεθος και σχήμα, δημιουργώντας ένα αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και αντισταθμίζοντας το βάρος του κανονικού μαστού. Οι προθέσεις σιλικόνης έχουν ποικιλία τύπων και μεγεθών, για κάθε τύπο σώματος ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με την περίπτωση της εκάστοτε επέμβασης. Ασύμμετρες προθέσεις για περιπτώσεις επέμβασης κάτω από την μασχάλη, αυτοκόλλητες προθέσεις που προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα, μετεγχειρητικές προθέσεις για τον πρώτο καιρό μετά την επέμβαση, προθέσεις για κολύμβηση που είναι ανθεκτικές στο νερό και τον ήλιο κ.α. που προσφέρουν καθημερινή άνεση χωρίς καμία διαφορά. Όπως σε όλα τα προϊόντα μαστεκτομής η εύρεση του κατάλληλου μεγέθους είναι απαραίτητη, αφού μπορεί να κάνει την διαφορά στο πως νιώθετε καθημερινά.

Σουτιέν μαστεκτομής

Οι στηθόδεσμοι για μαστεκτομή είναι σημαντικοί αφού η χρήση τους είναι καθημερινή. Τα σουτιέν μετό από μαστεκτομή της Αmoena είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να συνδυάζουν τέλεια την καλή εφαρμογή με την άνεση, ανακουφίζοντας τους πόνους του αυχένα και της πλάτης, ενώ παράλληλα προσφέρουν μοναδική αίσθηση αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας. Ο σωστός στηθόδεσμος είναι απαραίτητος αφού θα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος και τον τύπο της πρόθεσης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του λεμφοιδήματος. Οι στηθόδεσμοι διαχωρίζονται με βάση την αισθητική τους εμφάνιση αλλά κυρίως με βάση την λειτουργικότητά τους. Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένοι στηθόδεσμοι για συγκεκριμένες περιστάσεις. Για παράδειγμα, οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα αθλητικό σουτιέν μαστεκτομής που προσφέρει άνεση και σταθερότητα κατά την άθληση ή γυναίκες που φορούν φορέματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σουτιέν με αποσπώμενες ή καθόλου τιράντες για να κολακεύσουν το ντύσιμό τους. Κατά την επιλογή του στηθόδεσμου θα πρέπει να προσέξετε τα διάφορα μέρη του, ώστε να πετύχετε την τέλεια εφαρμογή. Θα πρέπει οι τιράντες να έχουν το κατάλληλο μήκος και πλάτος, οι θήκες να είναι συμβατές με την πρόθεση σιλικόνης και το κούμπωμα να διασφαλίζει την κατάλληλη στήριξη.

Μαγιό μαστεκτομής

Τα μαγιό μαστεκτομής σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το κολύμπι με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένα με τρόπο που συγκρατούν την πρόθεση χωρίς να γίνεται αντιληπτή. Η Amoena σας επιτρέπει να αισθανθείτε άνετα στην παραλία, με διάφορους τύπους μαγιό, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Μαγιό μαστεκτομής ολόσωμα, μπικίνι, τανκίνι, με μοτίβο, εμπριμέ, ριγέ κ.α. που προσδίδουν ένα κομψό και μοντέρνο στυλ. Έχουν ελαφρά υψηλότερο κόψιμο στην περιοχή της μασχάλης έτσι ώστε να καλύπτουν το μπούστο, ειδικά σχεδιασμένες θήκες που συγκρατούν την πρόθεση διακριτικά, ελαστική φάσα κάτω από το στήθος που συγκρατεί το μαγιό ακόμα κ βρεγμένο και ρυθμιζόμενες τιράντες για τέλεια εφαρμογή. Τα βήματα για μια τέλεια εφαρμογή είναι:
1. Με τα μαγιό το μέγεθος δεν είναι τόσο σημαντικό, αρκεί να μην σας πιέζει. Επιλέξτε αυτό που σας βολεύει εσάς καλύτερα και ταιριάζει στον σωματότυπό σας.
2. Οι ρυθμιζόμενες τιράντες πρέπει να είναι στο κατάλληλο μήκος για να αγκαλιάζει το μαγιό το σώμα όπως ακριβώς πρέπει

Είναι πολύ σημαντικό να αφήνετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, να ενισχύετε την αυτοπεποίθηση και την θετική σας διάθεση, επιλέγοντας είδη μαστεκτομής που ταιριάζουν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Βρείτε στο medi-shop.gr και στα καταστήματα της HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ στο Ηράκλειο Κρήτης προϊόντα μαστεκτομής όπως σουτιέν , προθέσεις μαστού και μαγιό, στηρίζοντας την καθημερινότητα μετά από μια επέμβαση μαστεκτομής.

Η εταιρεία μας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης είναι συμβεβλημένος πάροχος με τον ΕΟΠΠΥ και εξυπηρετούμε την εκτέλεση μιας ηλεκτρονικής γνωμάτευσής. Οι προθέσεις και τα σουτιέν μαστεκτομής μπορούν να συνταγογραφηθούν από ιατρούς ειδικότητας Ογκολογίας, Γενικής Χειρουργικής ή Πλαστικής χειρουργικής με κωδικούς συνταγογράφησης: Στηθόδεσμος μαστεκτομής 00004 (χορηγούνται 2 τεμάχια ανά έτος) & 00005 Τεχνητός μαστός (χορηγείται 1 τεμάχιο ανά έτος) με κωδικό πάθησης C50 ή D05, και μέρος της δαπάνης τους μπορεί να καλυφθεί μέσω του ΕΟΠΥΥ.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.