Πώς η Hyperice κάνει το μασάζ προσβάσιμο σε όλους

Η θεραπεία μασάζ είναι μια από τις παλαιότερες μορφές θεραπείας, αλλά μπορεί συχνά να είναι απρόσιτη λόγω του υψηλού κόστους της. Η Hyperice το αλλάζει αυτό κάνοντας τη θεραπεία μασάζ πιο προσιτή σε όλους. Η Hyperice είναι ένας κορυφαίος πάροχος συσκευών τεχνολογίας μασάζ, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι ή εν κινήσει. Ειδικεύονται σε προϊόντα που είναι εύχρηστα, αποτελεσματικά και οικονομικά αποδοτικά, καθιστώντας τη θεραπεία μασάζ πιο προσιτή από ποτέ. Είτε αναζητάτε ανακούφιση από τη μυϊκή ένταση, το άγχος ή τον πόνο, η Hyperice μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους του μασάζ σας.

Η Hyperice δίνει λύσεις στο ευρύ κοινό, κατασκευάζοντας φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία μασάζ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σας. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η θεραπεία δονήσεων και κρουστών, χρησιμοποιεί κινήσεις δόνησης για να χαλαρώσει το σώμα. Εφαρμόζει ισχύ σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ώστε να διεισδύει βαθύτερα στους μυς,  βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και το οξυγόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση.

Τα καινοτόμα προϊόντα της Hyperice προωθούνται από το 2011 και έχουν χρησιμοποιηθεί από τους καλύτερους αθλητές και καταναλωτές του κόσμου σε περισσότερες από 60 χώρες. Το 2021, αναγνωρίσθηκε από την Fast Company ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας ανάκτησης και βελτίωσης της ανθρώπινης κίνησης, κατασκευάζοντας προϊόντα που ειδικεύονται στη τεχνολογία δόνησης για την αποκατάσταση της φυσικής κατάστασης.

Η εταιρεία διαθέτει καταξιωμένους ειδικούς συμβούλους και επαγγελματίες από διάφορους κλάδους υγείας,  οι οποίοι παρέχουν τεχνογνωσία, έρευνα και πληροφορίες για να βοηθήσουν στην προώθηση της απόδοσης και της ευεξίας. Για αυτό το σκοπό, δημιούργησαν τις σειρές προϊόντων:

  • Hyperice
  • Hypervolt
  • Hypersphere
  • Vyper
  • Normatec
  • Venom

Τα προϊόντα της Hyperice στοχεύουν στην αποκατάσταση, στην ανακούφιση του πόνου από προβλήματα του μυϊκού συστήματος και των αρθρώσεων, στην αποφόρτιση των μυών,  στους χρόνιους πόνους από λεμφοίδημα, στο φλεβίτη και στους τραυματισμούς από προπονήσεις. Ακόμη, μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο προθέρμανσης και αποθεραπείας κατά τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και για να αποφορτίσουν από την ένταση, έπειτα, από μια δύσκολη μέρα στην εργασία. Οι σειρές προϊόντων Hyperice περιλαμβάνουν:

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως το φθινόπωρο του 2020, η Hyperice κυκλοφόρησε εφαρμογή, το Hyperice App, η οποία διαθέτει ποικιλία από καθοδηγούμενα προγράμματα προθέρμανσης, αποθεραπείας και αποκατάστασής. Επιπλέον, μπορεί να συγχρονιστεί με πολλές από τις συσκευές της εταιρείας – μέσω Bluetooth – για περισσότερη εξατομίκευση, προσφέροντας αυτόματες αλλαγές ταχύτητας, καθοδηγούμενα προγράμματα κρουστών και δονήσεων. Τέλος, διαθέτει “βαθμολογία HyperSmart”, για να σας ενημερώνει για τα επίπεδα δραστηριότητάς σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα Hyperice από τα φυσικά μας καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης:

1) Κνωσσού 324, Ηράκλειο

2) Βιάννου 3, Ηράκλειο

3) Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.medi-shop.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.