Φορητές συσκευές αποστείρωσης αντικειμένων και επιφανειών 59s

Φορητές συσκευές αποστείρωσης αντικειμένων και επιφανειών από την εταιρεία 59s οι οποίες εξουδετερώνουν εγγυημένα το 99.9% των μικροβίων σε λιγότερα από 3 λεπτά. Η τεχνολογία UV LED φέρνει όλα τα καλά της UltraViolet ακτινοβολίας που σχετίζονται με σωστή αποστείρωση αντικειμένων και καταπολέμηση μικροοργανισμών. Χάρη στη LED τεχνολογία, τα προϊόντα είναι μικρά και φορητά, 100% Eco-friendly και Ozone-free. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιακούς χώρους (μπάνιο, κουζίνα, υπνοδωμάτιο κ.α.), αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, π.χ αίθουσα αναμονής, ασανσέρ, αίθουσα συνεδριάσεων κ.α. Η χρήση τους συνιστάται ακόμη και για την αποστείρωση εργαλείων μακιγιάζ και προϊόντων αισθητικής π.χ. πινέλα, ψαλιδάκια κ.α.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς είναι:

  • Sterilizer Wand X5: Χειροκίνητη συσκευή αποστείρωσης με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αποθηκεύεται εύκολα και διευκολύνει την αποστείρωση επιφανειών οπουδήποτε βρίσκεστε. Με ειδικό μηχανισμό ασφαλείας για παιδιά και αισθητήρα για να απενεργοποιείται αυτόματα όταν η κλίση του ξεπερνά τις 45 μοίρες για να μην έρχονται οι ακτίνες σε άμεση επαφή με τα μάτια.
  • Φορητή συσκευή αποστείρωσης X1-BAT: Φορητή μικρή συσκευή αποστείρωσης, σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από smartphone που σας χαρίζει on-the-go αποστείρωση. Ιδανική για μικροαντικείμενα της καθημερινότητας, όπως κινητό, κλειδιά, tablet κ.α.
  • Κουτί αποστείρωσης αντικειμένων S2: Πρόκειται για την πιο μικρή επιτραπέζια συσκευή αποστείρωσης, ιδανική για χρήση σε μικροαντικείμενα. Χρησιμοποιεί προηγμένο φως UVC, λειτουργεί γρήγορα και απενεργοποιείται αυτόματα.
  • Αποστειρωτής συσκευών T5-Bat Box: Επιτραπέζια φορητή συσκευή, ιδανική για αποστείρωση μπιμπερό και άλλων βρεφικών αντικειμένων. Χάρη στη τεχνολογία UVC LED, εξουδετερώνεται και η οσμή του γάλακτος. Διαθέτει έξυπνη λειτουργία στεγνώματος και κουμπί ταχείας αποστείρωσης.

Η εταιρεία 59s, φροντίζει να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς και πετυχαίνει τους στόχους της, έχοντας ως γνώμονα το παρακάτω τρίπτυχο:

Γιατί να προτιμήσετε αποστείρωση με UVC LED;

Με την ανανεωμένη τεχνολογία UVC LED, εξαφανίζεται το 99.9% των βακτηρίων και μικροβίων που υπάρχουν σε μια επιφάνεια, καθώς καταστρέφει άμεσα το DNA των βακτηρίων και των μικροοργανισμών μέσω φυσικών μέσων με σκοπό την επίτευξη γρήγορης, και αποτελεσματικής αποστείρωσης. Αυτή η μέθοδος αποστείρωσης είναι μη χημική, φιλική προς το περιβάλλον και χρησιμοποιείται για την αποστείρωση νοσοκομείων και αεροδρομίων.

Πηγές: 59s, aquiSense technologiesΑφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.