Γάντια εξεταστικά μιας χρήσης από λάτεξ, νιτρίλιο ή βινίλιο

Τα κορυφαία γάντια μιας χρήσης από τη Hartmann, σε συσκευασία 100 ή 150 τεμαχίων απο λατέξ, βινύλιο ή νιτρίλιο, κατάλληλα για όλους τους χώρους! Η υψηλή τους αντοχή και η απαράμιλλη ποιότητα τα καθιστούν ιδανικά για ιατρική – χειρουργική χρήση, αλλά και για επαγγελματίες που απαιτούν προστασία κατά την εργασία (βιομηχανία τροφίμων, συσκευασία, γεωργία, κτλ)

Peha-soft®  Hartmann powderfree

Τα εξεταστικά γάντια χωρίς πούδρα από καθαρό λατέξ 

Χαρακτηριστικά

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης από απαλό λατέξ  χωρίς πούδρα, με ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δαχτύλων για εξαιρετική απτική αίσθηση. Διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στο σχίσιμο και αξιοπιστία. Έχουνεξαιρετική εφαρμογή και είναι κατάλληλα για το αριστερό και το δεξί χέρι. Διατίθενται σε αποστειρωμένη και μη αποστειρωμένη έκδοση

Εφαρμογή

Ιδανικά για χρήστες με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών. Αποστειρωμένα για αλλαγή επιδέσμων, χειρουργικές μικροεπεμβάσεις, καθετηριασμούς, ενέσεις κ.λπ. καθώς και μη αποστειρωμένα ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης για όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης και όπου απαιτείται υψηλή απτική αίσθηση και καλή εφαρμογή. Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.

Peha-soft®  Hartmann syntex powderfree

Τα εξεταστικά γάντια χωρίς πούδρα και χωρίς λατέξ από ιδιαίτερα ελαστικό βινύλιο

Χαρακτηριστικά

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης χωρίς λατέξ  από μαλακό ελαστικό βινύλιο, χωρίς πούδρα.  Τοποθετούνται εύκολα χάρη στην εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές. Είναι ιδιαίτερα ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή.

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης από ελαστικό βινύλιο, χωρίς πούδρα ή λατέξ  ιδιαίτερα ανθεκτικά, για κάθε είδους ιατρική υπηρεσία και φροντίδα.

Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι.

Εφαρμογή

Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου I) ή στους επιταχυντές (αλλεργία τύπου IV).

Peha-soft® Hartmann vinyl powderfree

Τα εξεταστικά γάντια χωρίς πούδρα και χωρίς λάτεξ από βινύλιο

Χαρακτηριστικά

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης χωρίς λάτεξ, από μαλακό βινύλιο, χωρίς πούδρα. Τοποθετούνται εύκολα χάρη στην εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές. Είναι ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι.

Εφαρμογή

Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λατέξ (αλλεργία τύπου I) ή στους επιταχυντές (αλλεργία τύπου IV).

Peha-soft®  nitrile fino powderfree

Τα εξαιρετικά απαλά εξεταστικά γάντια χωρίς λατέξ από συνθετικό καουτσούκ νιτριλίου

Γάντια νιτριλίου Peha-Soft FINO από τη Hartmann Γερμανίας, υποαλλεργικά, με υψηλή αντοχή έναντι χημικών ουσιών, σε νέα οικονομική συσκευασία 150 τεμαχίων.

Χαρακτηριστικά

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης χωρίς λατέξ  από εξαιρετικά απαλό καουτσούκ νιτριλίου σε λιλά χρώμα, χωρίς πούδρα. Χάρη στην ειδική εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές τοποθετούνται πολύ εύκολα. Διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δαχτύλων για τέλεια ικανότητα σύλληψης. Είναι εξαιρετικά ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι.

Εφαρμογή

Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα μευπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου I).  Μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, (Κατ. Ι και ΙΙ), για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα. Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.

Peha-soft®  nitrile white powderfree

Τα εξεταστικά και προστατευτικά γάντια χωρίς λάτεξ, από λευκό, συνθετικό καουτσούκ νιτριλίου

Χαρακτηριστικά

Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης από νιτρίλιο, σε λευκό χρώμα χωρίς πούδρα, με όλα τα πλεονεκτήματα των γαντιών από φυσικό Latex χωρίς όμως τον κίνδυνο αλλεργίας.

Εξεταστικά και προστατευτικά γάντια μιας χρήσης χωρίς λάτεξ, από μαλακό καουτσούκ νιτριλίου, χωρίς πούδρα. Χάρη στην ειδική εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές τοποθετούνται πολύ εύκολα. Διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δαχτύλων για τέλεια ικανότητα σύλληψης. Είναι εξαιρετικά ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι.

Εφαρμογή

Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου I). Μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, (Κατ. Ι και ΙΙ), για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα. Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.