Πάρτε τη δική σας τσάντα και δώστε ένα δώρο ζωής!

Η HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ ολοκληρώνοντας 43 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της υγείας δημιούργησε σε συνεργασία με τον Ευ Ζω με τον Καρκίνο ένα “Δώρο ζωής“. Κατασκευάσαμε υφασμάτινες τσάντες με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν ως χορηγία στο τέλος της χρονιάς ως χορηγία στις δομές  “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”  και “Το σπίτι των αγγέλων“.

Το σπίτι των αγγέλων” βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανέγερσης και σκοπός του είναι να φιλοξενεί βρέφη και νήπια, ηλικίας 0-6 ετών, που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης. Ο “Ξενώνας κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού” λειτουργεί από το 2002, ως η πρώτη οργανωμένη δομή προστασίας και φιλοξενίας γυναικών με των παιδιών τους. Σκοπός της δομής είναι η προστασία από τη βία, και η διασφάλιση ενός προστατευμένου και υγιούς περιβάλλον διαβίωσης.  

Ο σύλλογος “Ευ Ζω με τον Καρκίνο” ιδρύθηκε το 2003 στο Ηράκλειο Κρήτης και στηρίζει ασθενείς που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο. Στόχος του, η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ογκολογικών ασθενών και η δημιουργία υποδομών έξω-νοσοκομειακής υποστήριξης τους. 

Μέσω της καμπάνιας αυτής, επιχειρούμε με τη βοήθεια όλων να ευαισθητοποιήσουμε και να ενισχύσουμε τη δράση του συλλόγου συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια.

“Πάρτε τη δική σας τσάντα και δώστε ένα δώρο ζωής!”

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο σκοπό μπορούν να προμηθευτούν τις υφασμάτινες τσάντες “Δώρο ζωής” από τα φυσικά μας καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης:

1) Κνωσσού 324, Ηράκλειο

2) Βιάννου 3, Ηράκλειο

3) Μαυρολένης 3, Πλατεία Κορνάρου Ηράκλειο

4) Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.medi-shop.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

*Η παραπάνω καμπάνια θα πραγματοποιηθεί από 1 Απριλίου 2023 έως 31 Δεκεμβρίου 2023.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.