Υποστηρίζοντας τη δράση “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” ενόψει την Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού καρκίνου.

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Γίνε Δότης Μυελού τον Οστών» που πραγματοποιήθηκε στις 15/02/2022, από το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» , στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού του μετρό Συντάγματος.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου που έχει καθιερωθεί στις 15 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές του Humanity Greece, το κέντρο εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» , και ο σύλλογος «Φλόγα» πραγματοποίησαν τη δράση αυτή για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των νέων πολιτών αναφορικά με τη διαδικασία της δωρεάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 1.240 άτομα ενημερώθηκαν για τη διαδικασία της δειγματοληψίας ενώ 607 ήταν οι νέοι εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Στηρίζουμε δράσεις που έχουν ως σκοπό την προστασία των ευάλωτων ομάδων και την κοινωνική συνοχή – για το λόγο αυτό ο ιατρικός εξοπλισμός για τις δειγματοληψίες ήταν δωρεά του medi-shop.gr & της HaMed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ.

“Γινόμαστε ήρωες, βοηθάμε τα παιδιά της Φλόγας να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν σύντομα ένα τέλος στη μάχη τους με τον καρκίνο. Γίνε η Αλλαγή, γίνε Δότης!”

Για την πρόσβαση στην αίθουσα δειγματοληψίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Humanity Greece: Γινόμαστε Δότες Μυελού των Οστών – 15 Φλεβάρη στο Μετρό Συντάγματος.  Από τις 10:00 έως τις 20:00. Τηλ.: 2610 969164.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.