27ο επιστημονικό συνέδριο φοιτητών ιατρικής ΕΣΦΙΕ & 15ο Διεθνές Forum

Η εταιρεία HaMed – Χαλαμπαλάκης AEBE & το ηλεκτρονικό κατάστημα medi-shop.gr, στο πλευρό των Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας το 27ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & 15ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών που θα πραγματοποιηθεί́ για πρώτη φορά διαδικτυακά στις 16 – 18 Απριλίου 2021.

Σκοπός τόσο του ΕΣΦΙΕ όσο και του 15ου Διεθνούς Forum είναι να δοθεί η δυνατότητα σε χιλιάδες φοιτητές επιστημών υγείας να αναπτύξουν επιστημονικό & ερευνητικό έργο και μέσα από workshops να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους καθηγητές από όλη την Ελλάδα.

Το ΕΣΦΙΕ κατατάσσεται ανάμεσα στα πλέον διαχρονικά συνέδρια Ιατρικής της χώρας, ενώ παράλληλα το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, εμπνέοντας τους νέους φοιτητές και βάζοντας τις βάσεις για τη γέννηση των μελλοντικών επιστημόνων ή ιατρών.

Συμμεριζόμενοι αυτή την προσπάθεια η εταιρεία HaMed – Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ και το ηλεκτρονικό κατάστημα medi-shop.gr στηρίζουν τη διοργάνωση ως ενεργοί υποστηρικτές και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει το Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & 15ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών 2021, όπου θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με καταξιωμένους καλεσμένους και ενδιαφέροντα workshops.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του συνεδρίου.Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.